LINCOLN BLIR TVÅ ÅR PÅ FREDAG

Nej men snälla!!! Vaaad har hänt med tiden! Det känns som man själv stannat i ålder medan barnen bara växer och växer, är det såhär det är att leva genom barnen och deras ögon? Vår stora kille blir två år på fredag och på lördag ska vi ha kalas för honom! ♥ Det blir Bing tema. Han är helt besatt av Bing. Vi har köpt det mesta, vi behöver bara köpa det vi ska bjuda på till fika och tilltugg men det ska jag åka och göra imorgon sen blir det en eftermiddag för mig i köket imorgon. Måste baka för på fredag är vi upptagna med att åka dit vi ska vara för att pynta och lämna det mesta.
 
Inbjudningskorten!
 
Lite pynt som vi köpt.
 
Lincolns kalaskläder, vi tror att det är Lincoln bilar på dem? Om inte så låtsas vi att det är så! Vi får dock se hur vädret är om det blir shorts eller om vi får byta till några byxor bara.
 
Detta ska jag och Oscar ge till honom på fredag redan. Två böcker, en glassbil och en filt från glassbilen, köpta från Sellpy. Glassbilen säljer ju inte sånt längre. 🙁 Vi håller det ganska minimalt då han nog får en del på lördag. 😅 Vi ska ju först åka och fixa det mesta där han ska firas på fredag sedan blir det pizza (Lincolns favorit) och presentöppning!
 
Allmänt, Lincoln 2021 | |
Upp