APRIL, MAJ & JUNI 2017

DEL 1
 

April:
 
Fyllde tjugo år i Finland, på semester tillsammans med min familj. Väl hemma så fick jag födelsedagspresenter och så hade jag ett släktkalas. Saknar Finland, speciellt Helsingfors, får dra dit någon helg eller något.
 
Köpte eller fick jag? Kommer inte ihåg riktigt.. Men fick i alla fall tag på min första Marimekko väska! Letade efter en med grönt mönster och vips så fanns den på Finlandsbåten. Lycka!
 
Jag praktiserade på Akademibokhandeln i hopp om att få ett jobb efter studenten. Istället för Akademibokhandeln så tackade jag ja till ett annat jobb, nämligen en restaurang i Arkaden. Under min praktik hos Akademibokhandeln så läste jag jättemycket böcker, saknar det. Hur hade man tid? 
 
Räknade ner till studenten.
 
Maj:
 
 Vädret började bli fint så jag och Oscar tog en del cykelturer.
 
Hade en grillkväll hemma hos Malin med Oscar och Rasmus + "god" dricka. 
 
Hade långt och fint hår? Ska spara igen, vill sluta tappa så jääävla mycket hår också. Ni förstår inte, undrar ibland hur jag inte kan vara flintis, tappar alltså jättemycket hår. Hjälp mig.
 
Oscar sålde XLNC i actionhallen under en tävling, där fanns jag innan och efter jobb för att hjälpa till.
 
Bal! Fint minne men usch vad dåligt jag mår över att titta på dessa bilder. Nu vill jag inte att någon annan ska ta illa upp för jag pratar om mig själv ur min egna synvinkel nu, men jag mår faktiskt dåligt när jag ser bilder på mig själv från balen/studenten. Har aldrig varit "så stor" om ni förstår vad jag menar + att jag såg jättesliten ut, trivdes inte alls. Såg ut som att jag var hemlös eller något. Vet inte vad som hände, säkert mycket stress och press inför studenten och att sluta skolan och allt. 
 
Hade en jättemysig dag och kväll hemma hos en kompis, vi grillade och allt var bara perfekt.
 
Bästa köpet i maj - Kanye & Kim pins.
 
 
Juni:
 
Vi kan väl börja med att jag tog studenten?
 
Oscar sålde under skejt på Liseberg.
 
 
 
Allmänt | | Kommentera |
Upp