SJUKHUSBESÖK...

Hej! Ska jag rabbla upp hur mina dagar ser ut? Vakna, äta frukost samtidigt som man ser efter en krypande pojke som ska ställa sig upp överallt. Han tar en tupplur, jag hinner äta upp. När han vaknar är det dags för mer bus tills han blir trött igen och då blir det en promenad med en podd i hörlurarna! Därefter så väntar man typ bara på att hans pappa ska komma hem, haha! Det låter kanske tråkigt men det är det inte, dagarna går för fort och snart har jag bara 2 månader kvar hemma innan jag börjar jobba smått igen så jag tar verkligen vara på varenda dag nu. 
 
Hoppgungan är världens bästa uppfinning just nu tycker jag (och Lincoln), haha! Imorse hann jag byta lakan och nu när Oscar kom hem så slängde jag in överdraget från soffan i tvätten. Dags för soffan att tvättas känner jag! Har bestämt mig för att städa lite varje dag här hemma nu resten av veckan så i slutet av den så är hela lägenheten storstädad. Kommer aldrig att hinna allt på en dag så som det ser ut nu. 
 
I lördags så blev det inte riktigt som vi tänkt oss... Lincoln fick ägg på morgonen vilket han har fått flera gånger tidigare. En stund efter frukost så tog han en tupplur och vi la honom i hans säng. Typ precis när Oscar skulle åka hemifrån och gå på ett möte så vaknade Lincoln så Oscar tog upp honom och han spydde den största spyan han någonsin gjort, den sprutade långt också... På väldigt kort tid så spydde han flera gånger vilket han aldrig gjort tidigare. Han började bli helt blek och läpparna tappade färg så vi blev sjukt oroliga. Ringde först 1177 men allt gick så snabbt och hans tillstånd blev värre så vi ringde faktiskt 112. Att vänta på ambulans var dem längsta minuterna jag varit med om. När ambulanspersonalen kom så tog de massa prover, allt såg bra ut förutom att Lincoln var hängig och ganska borta så de sa att vi skulle åka in. Jag och Lincoln spenderade 3-4 timmar på sjukhuset. Allt såg bra ut och han var jätteduktig. Tror att han inte orkade vara upprörd eller gråta när de tog tester för han var så slut. Sakta men säkert så fick han färg i ansiktet igen och läpparna återgick till sin normala färg. I början var spyorna mycket och såg "vanliga" ut, liksom lite vita men sedan var dem gula och det kom inte lika mycket varje gång. Sista gången han spydde var när vi satt och väntade på läkare på sjukhuset och sedan blev han mer och mer sig själv igen. Det var skönt att se att han blev bättre såklart! Fick dock inget svar på vad det kan bero på, antagligen virus. Är inte så troligt att det skulle vara äggallergi då han ätit det innan utan problem men för säkerhets skull så har vi fått en remiss för att kolla upp det. Min lilla kille.. ♥ Tur att Oscar inte hann åka hemifrån! Sedan dess så har han bara blivit bättre och bättre och redan dagen efter så var det som att ingenting hänt. Innan vi gick så kom läkaren in och sa att blodprovet inte visade något särskilt och så sa han "Han är riktigt fin" om Lincoln. Ens barn är ju alltid världens finaste i sina föräldrars ögon men jag ska säga er att det är många läkarbesök och uppföljningar som jag varit på med Lincoln där jag får höra om hur fin han är! 
 
Har ni testat den nya Nocco? Om någon bryr sig så är min topp Noccos såhär: 
1. Remonade, 2. Caribbean, 3. Juicy Breeze och 4. Limón. Det är faktiskt dem enda som jag gillar.
 
Han fick ett klistermärke som han valde själv, haha! Han fick välja mellan denna pandan eller en zebra.
 
Allmänt | | Kommentera |
Upp