VILKEN SKILLNAD!

I lördags så var jag äntligen hos frisören, som jag längtat! Har aldrig haft så långt hår tidigare men kände verkligen att det var dags att korta ner det (och slinga!!). Långt hår ser säkert jättefint ut på många men gud vad jobbigt det är. Det är i vägen hela tiden, det är fint att ha utsläppt men gör man någon frisyr så håller det inte, uppsatt är kändes bäst för mig i långt hår men knappt tofsarna kunde hålla mitt hår på plats längre, haha! Det är sjukt vad gravidhormonerna gjort med mitt hår, det har växt som ogräs och nu i slutet så var det till midjan/svanken ungefär. 
 
Jag klippte det till nyckelbenen och gud så skönt och fint! Känner mig som en riktig mamma nu, haha.. Jag kan ha utsläppt utan att Lincoln (än så länge) tar tag i det, till skillnad från förut. Jag är supernöjd! Oscar sa att det känns som att vi ska till Miami när jag har såhär kort hår. Jag klippte det nämligen från ganska långt till såhär kort en annan gång strax innan vi skulle åka till Miami. Ibland är det typ värt att vänta med att fixa sitt hår på jättelänge så att det sedan blir värsta förändringen! Hade ganska lång utväxt också som nu är borta. 
 
Beställde detta för ett tag sedan från LYKO, ett pack med små spännen, en ny Tangle Teezer, har haft min i flera år så kände att det var dags med en ny. Sedan det här med volym i mitt hår... Det existerar inte.. Min mamma hade använt den här från Lanza en gång när jag var hos dem och det var verkligen volym så nu ska jag testa den också! Har inte öppnat detta förrän nu när jag gjort mitt hår. Kände att det var lite onödigt att börja använda detta på mitt långa hår som ändå skulle klippas.
 
Allmänt, New in, Smink & Skönhet | | Kommentera |
Upp