🍾 DET BÄSTA UNDER 2018 🍾

JANUARI:
 
Under december 2017 så sa jag upp mig från mitt gamla jobb utan att ha fått erbjudande om något annat. Sa upp mig på grund av många olika anledningar, hade velat berätta men vet inte om jag vågar. 14:e januari 2018 blev min sista dag på restaurangen och dagen efter så började jag på mitt nya jobb. Två veckor in på min uppsägningstid så fick jag nämligen ett mejl från min nuvarande chef, hade varit där på intervju sent i november om jag minns rätt men fick inte jobbet till en början. Tjänsten var ledig igen och min om jag ville ha den, SJÄLVKLART! Fick panik av tanken på att gå hemma och inte ha något att göra. Jag började alltså på Pressbyrån den 15:e januari, tänk att jag snart har varit här i ett år! Det har gått jättefort.
 
Bilder från min första AW.
 
MARS:
 
I början av mars så åkte jag tillsammans med Oscar och några andra vänner till Stockholm för att få se vår Kung för första gången! Kendrick Lamar! Bästaaaa. ♥
 
Den 6:e mars så förlovade jag och Oscar oss! Vi funderar på att gravera in två datum i ringarna när vi varit förlovade i ett år. Vi tänkte gravera in datumet som vi förlovade oss och datumet som vi blev tillsammans.
 
Som att mars inte var en bra månad ännu så tog jag även det där jävla körkortet!!! Efter att ha haft intensivkurs i 6 veckor och failat på teoriprovet 3 gånger så var det nu min tur den 22:a mars! Vilken väg det där var alltså men vilken lycka! Nu har jag det och det känns verkligen som en milstolpe i livet. Skam den som ger sig!
 
 
APRIL:
 
Blev klar med min tatuering på fingret i april! Påbörjade den i mars men det gick käpprätt åt skogen ska jag tala om för er. Gjorde den som sagt i mars men nästan hela tatueringen gick av efter några dagar, alltså nästan som en sådan skrubbis ni vet. Fick skicka bilder till tatueraren på den när den var helt förstörd, det såg inte bra ut! Så fick en ny tid för att fixa den, kostnadsfritt såklart! Den sitter bättre denna gång och är väl helt okej nöjd med den. Nu senast när jag gjorde min tatuering så sa han som tatuerade mig att deras salong inte ens gör fingertatueringar för att kunder blir ofta besvikna på resultatet. Det är ju ett ställe som det slits på väldigt mycket så det är förståeligt.
MAJ: 
 
Åkte till Danmark under en dag för att fira farfar. Det var en jättevarm dag och dum som jag är hade jag långbyxa på mig.
 
JUNI:
 
I mitten av juni så hängde jag med Oscar till hans kusins bröllop! Alltid kul med bröllop. Råkade ha samma färg på min klänning som brudtärnorna...
 
Dagen efter bröllopet så åkte jag till Menorca för att spendera en vecka där tillsammans med min älskade familj. ♥ Älskar Menorca! Hade kunnat tänka mig att åka dit snart igen faktiskt.
 
JULI:
 
Jag och Oscar tatuerade oss!
 
Oscars föräldrar åkte till Miami så vi hade lägenheten för oss själva i två veckor.
 
Åkte till Danmark ännu en gång, bara för en dag igen! Åkte med min familj och lillebrorsans flickvän. Åt gott och shoppade hela dagen. Vi lyckades pricka en jättevarm dag här också! Hela sommaren var ju varm som aldrig förr. När vi sedan skulle åka hemåt så hade självklart AC:n lagt av på tåget, svettades ihjäl.
 
Piercade näsan! Var sjukt bakfull den här dagen, kallsvettades och mådde som man kan må dagen efter liksom. Höll tillochmed andan när han piercade mig så att han inte skulle känna någon spritlukt för att egentligen så ska man ju inte pierca sig i ett sådant tillstånd.
 
AUGUSTI:
 
Var på mitt första Way Out West! Inget jag kanske blev så förtjust i men hela anledningen till att jag var där var.... P.G.A KENDRICK LAMAR!!! Fick alltså se honom två gånger i år! Lyckligare än någonsin när jag tänker på det. 
 
Fick någon uppenbarelse under Way Out West och började komma igång med träningen igen. Ska jag vara ärlig så har jag inte druckit eller levt såhär ohälsosamt som jag gjort under detta år sedan jag var 15-16 år. Men här någon gång efter WOW så slog något i mig och jag kände bara att det var dags att ändra på det.
 
SEPTEMBER:
 
Fick rösta för första gången i hela mitt liv! Har sedan början av gymnasiet varit väldigt insatt i politik och var stensäker på vad jag skulle rösta på fram tills jag vaknade på röstdagen. 
 
Firade sju år tillsammans med Oscar på Hard Rock Café. ♥
 
Oscar lämnade mig för att åka till USA i tre veckor. 
 
RENSADE MITT RUM! Det bästa som jag har gjort på år! 
 
OKTOBER:
 
Gjorde min sista tatuering för i år. En likadan som min pappa! Eller likadan, min är ju lite mer modern eller vad man ska kalla det. Tror att tatuering och piercingar är som min terapi, känns som att jag ofta gör något sådant när jag mår lite sämre. I år tatuerade jag mig först under tiden som jag höll på att ta körkort och mådde skit, denna gjorde jag när Oscar var borta.
 
Bestämde mig även för att ta tag i träningen för gott, läs mer om hela min träningsresa i detta inlägg.
 
NOVEMBER:
 
I början av november så åkte vi ett gäng till Portugal! Första gången som jag varit där faktiskt, vill tillbaka fast under sommaren!
 
DECEMBER:
 
1:a december så hade jag bokat in mig och Oscar på klättring, en sen födelsedagspresent från mig till honom.. Förutom det så valde vi att gå på restaurang och bio. En lyckad och behövlig dag just då.
5 december, klippte mig kort igen.
 
15/16 december. Skulle inte kalla detta något av det bästa som hänt under året men en stor förändring. Jag och Oscar valde att avbryta vår förlovning och starta om på nytt. Vi båda har saker att förbättra och just nu jobbar vi på att bygga oss starkare och bättre än någonsin. Allt får komma i sin takt men huvudsaken är att vi fortfarande är tillsammans och vill vara med varandra samt att vi älskar varandra. Saker som är värt kommer inte lätt varje gång här i livet.
 
Nästa år, den 15:e december så kommer jag att gräva mig långt ner under jorden. Det verkar tydligen vara någon slags otursdag för mig. Förra året så tog jag mig mod till att säga upp mig utan några andra planer, det blev ju bra tillslut och detta år så avbröt jag och Oscar, ja, vår förlovning då. Kan bara hoppas på att det också blir bra tillslut. Båda dessa saker hände på samma dag fast ett år efter/innan varandra. Kommer absolut inte ta på mig mina otursskor igen om jag inte är redo på vad som komma skall, för det ligger någon förbannelse över dem. Kan lika gärna bränna upp dem typ, så känner jag. 
 
Allmänt | | Kommentera |
Upp