VECKA 14

Vecka 14 är kommen och jag mår sjukt bra! Är faktiskt sugen på att gå till gymmet och träna. Fram till vecka 12 så var jag väldigt trött och hade ett illamående som kom och gick. Oftast hade jag det tidiga morgnar, det var inte kul. Skönt att vara förbi det iallafall! Förutom det så har jag i princip haft ömma bröst hela graviditeten, jag upplever också att brösten blivit större och jag har sedan flera veckor tillbaka använt mig av mjuka toppar istället för vanliga bh:ar. Att ha tajta tröjor och linnen nu är inte det bästa eller skönaste då jag får dra ner dem hela tiden. Sakta men säkert så åker de nämligen uppför magen och lägger sig som en jättekort topp, precis som på bilden!
 
Jag har under nästan hela graviditeten haft svårt för att äta. Har ingen matlust och jag är inte sugen på någonting. Vet att jag måste äta så gör ju det ändå men känner knappt smak på grejer och ingenting är sådär "wow-gott". Jag blir också mätt snabbt, får tvinga i mig en hel portion och efteråt så blir magen verkligen stor, då känner man sig gravid, haha! 
 
Annars så är min katt väldigt besatt av mig just nu. Misstänker att han vet och känner av att det är något som är annorlunda. Kan knappt sätta mig någonstans utan att han ska komma upp i knät. Han vakar över mig när jag duschar och han sover med mig. Han hade utan problem kunna ligga i mitt knä i flera timmar om jag inte skulle behöva resa mig upp. Sötisen! ♥
 
Såhär ser magen ut i vecka 14! Har hört att det är under denna vecka som den börjar att synas mer.
 
 
Min graviditet | | En kommentar |
Upp