GÅRDAGENS MORS DAG

Igår var även det en fullspäckad och rolig dag! Jag och Oscar började morgonen med att åka och plocka upp Axel, vidare därifrån till IKEA. Jag stannade i bilen medan de gick in och herregud, jag förstår inte folk som lämnar sina djur eller barn i bilen när det är varmt ute? Knappt så att jag fick luft. Sedan åkte vi till en butik där XLNC ska sälja kläder nu under några veckor. Jag hjälpte till med lite grejer innan vi fick stress och skulle åka vidare. Jag och Oscar skulle nämligen till hans farmor och farfar där stor del av hans släkt var för att käka och fika. Vi blev lite sena men äsch, haha! Satt mest i solen och hade det trevligt. När vi väl var hemma igen så gjorde Oscar matlådor för veckan och jag gjorde väl inte något speciellt egentligen, blev så slut på energi så la mest i sängen och tittade på datorn. Vid 19-tiden gick vi över till mina föräldrar, det var då dags för Finland att möta Lettland i hockey. Vi åt finska piroger samtidigt som vi tittade. Finland var redan färdiga för slutspel men det är klart att man vill se dem vinna ändå och verkligen 100% säkra sin plats! Det slutade med att det blev förlängning och Finland lägger mål när det är 4(!!!) sekunder kvar av förlängningen! Nej men jag blev ju så lycklig! Min kropp skrek efter socker igår så jag åt sjukt mycket godsaker, fanns inget stopp på mig. Hade även huvudvärk som kom och gick under dagen men det gick typ över när jag åt socker? Abstinens? 
 
När vi hade sett klart matchen så gick jag och Oscar på en kvällspromenad, vi gick ganska länge och bara snackade om allt och inget, jättemysigt! 
 
Dessa rosa tofflor fick min mamma i mors dag present. Hon fick ju ett par för några år sedan som har blivit ganska slitna så det var dags för ett par nya! Kanske inte riktigt säsong men hon får börja använda dem mot hösten. Hon fick även ett pack med två snygga nagellack, ska typ låna dem någon gång hehe.
 
När jag beställde hennes tofflor så såg jag dessa, har tänkt på ett par i denna modell nu under sommaren. Jag kommer att bli så svettig och varm av att bära runt på extra tyngd, kanske tillochmed svullen? Så ja, fick bli ett par finare tofflor som passar när man är lite mer finklädd kanske.
 
Allmänt, New in | | Kommentera |
Upp