EN STÄDDAG

Hej! Idag gick jag upp ganska tidigt, satte mig i soffan och tog det lugnt tills Oscar vaknade, då åt vi frukost tillsammans samtidigt som vi tittade på serie. Båda somnade i soffan, lät Oscar sova vidare när jag vaknade då han verkligen behöver vila och sova lite extra (han har åkt på en förkylning). Jag ställde mig och städade köket och var färdig lagom till att vi skulle till mina föräldrar för att äta. När vi ätit och fikat så gick vi tillbaka till vår lägenhet för att städa vidare och herregud säger jag bara vad skönt! Det är så rent och det doftar så rent, har sagt det förut och säger det igen - bästa känslan är att lägga sig i soffan efter en dag i ett nystädat hem, tända lite ljus också kanske och bara slappna av. Vi gick precis en liten promenad också, det börjar bli ganska tugnt för mig, jag får gå långsamt med tofflor (får skoskav av vanliga skor då mina fötter antagligen är svullna), dessutom får jag sura uppstötningar med jämna mellanrum, speciellt när jag går promenader. Nu blir det vattenmelon och serie!
 
Den här från Ajax är den bästa jag har använt. När jag bodde i huset med mina föräldrar så hade de denna och jag har fortsatt köpa den sedan dess. Tycker att det lätt blir en hinna av andra rengöringsmedel men inte med denna! Detta är också den bästa jag har att putsa speglar med utan att det blir fula märken.
 
Detta är också ett tips och en fräsch grej att ha i badrummet. Vi har en mackapär som sprutar doftsprej i där inne med jämna mellanrum. 
 
Och idag använde vi denna för första gången! Oscars föräldrar var nämligen på Gekås häromdan så vi bad dem att köpa med sig en sånhär till oss. Det är en ett stick som man sätter fast gel med i toan. Haha, vet inte hur jag ska förklara men ni förstår nog. Jag har faktiskt aldrig använt en sån.
 
Allmänt | | Kommentera |
Upp