DET VAR DEN HELGEN DET

Hej på er! Måndag igen helt plötsligt och Oscar har tidig vecka så det känns bra! Vi klev nästan alla upp (jag och barnen) vid 06 idag. Dylan väckte mig alltså inte vid 4-5 vilket han brukar göra. Hoppas det fortsätter så som det gjorde idag, haha.. Det är ändå OK. Hade dock svårt att sova jag själv, sedan vi flyttade hit så har jag en olustig känsla ibland om kvällarna och nätterna. Är typ lite rädd vissa gånger. Det var ju en man som blev skjuten till döds precis utanför oss för någon månad sedan så kanske är därför jag har dem känslorna, och detta skedde på natten. Dylan var väl några dagar gammal och vi alla låg och sov. Tror det var 2-3 skott som hade avlossats men vi hade inte hört någonting! Småbarnslivet vet ni, man är så slut. 
 
Vi har hunnit vara ute idag redan. Dylan känner typ på sig när jag och Lincoln ska leka och börjar alltid bli otålig och gnällig när vi är på lekplatsen, iallafall de senaste dagarna. Tog honom i bärselen tillslut och då gick det helt okej. Nattade dem och gick sedan in, nu sitter jag här och äter lunch medan killarna sover. Man får verkligen pussla ihop vardagen och ingen dag är den andra lik, just nu kan man inte förutse någonting så man får ta allt lite som det kommer. Men det är kul och jag har fullt upp vilket gör att dagarna går fort och det gillar jag. Tre saker som händer idag - Lincoln ska till tandläkaren, Oscar åker med honom. Vi ska på visning av en lägenhet. Dylan blir en månad idag! ♥
 
Här har ni lite blandade bilder från helgen:
Testade en nyhet som kommit, nöt & grönt heter den och består av 50% nötkött och 50% grönsaker. Vi gjorde biffar av den och det blev väl helt okej. Tror den passar bättre i någon gryta eller som köttfärssås.
 
Allmänt | | Kommentera |
Upp