EN HÄNDELSE FÖR VARJE MÅNAD - 2020

Har tittat igenom bloggen lite här nu på morgonen och istället för att skriva om flera händelser eller upplevelser på en och samma månad så väljer jag att skriva om en enda. Det blir lättare för mig och kanske inte lika långtråkigt för er? Haha! ♥
 

I januari blev jag klar med min tatuering. Det är den största jag gjort och har inte orkat tatuera mig efter detta.. Mest för att jag inte har någon idé om vad jag ska göra härnäst.
 
I början av året så var jag ofta med Julie på Nordic Wellness i Kongahälla där hon höll i pass ett tag. Saknar dem tiderna! Riktigt kul. Detta är en bild från februari när Oscar också var med.
 
I mars kikade solen fram så vi fixade till vår balkong som hade stått tom sedan november året innan. I den nya lägenheten är vi dock sugna på en loungesoffa!
 
Förutom att jag blev 23 år i april så blev vi även permitterade på jobbet. Helt ärligt så tycker jag att det är jobbigt att vara permitterad, det är tråkigt att vara hemma så många dagar i veckan. Jag. blir. rastlös. Nu har man ju vant sig lite men i början så var det svårt psykiskt alltså...
 
Tack vare min rastlöshet så började vi att odla och plantera massa växter här hemma under maj månad, haha.. Det var kul till en början men sen så sket vi totalt i det vilket gjorde att allt dog tillslut. Jaja, det var kul så länge det varade!
 
I maj fick vi även ner Chumba till oss och sedan dess så har han stannat här! ♥
 
I juni var det dags för brorsan att ta studenten!
 
Juli kom och vårt nät på balkongen sattes upp så att Chumba kunde vistas där lite fritt. 
 
Augusti måste varit den bästa månaden under sommaren. Vi var några nätter i Helsingborg och några nätter i Malmö, riktigt rolig resa! Blir glad när jag tittar tillbaka på det!
 
I augusti var vi även ett gäng hos Axels farmor i Tjuvkil!
 
I september gjorde jag ett köp som jag aldrig kommer ångra att jag gjorde. Köpte nämligen kuddar som formar sig efter huvudet/nacken. I början tyckte jag att dessa var för hårda men visste att det skulle vara en vanesak och idag skulle jag typ inte kunna sova på en vanlig mjuk, slaskig kudde. Haha!
 
Vi tog över mamma och pappas gamla bil i oktober!
 
November var en ganska död månad, inte mycket hände och jag julpyntade nog alldeles för tidigt, hann bli trött på julen men jag tar med mig det till nästa år och får lära mig att julpynta närmre julen helt enkelt.
 
Och nu i december så fick ju den bästa nyheten på hela året, vi ska flytta igen! Upp i huset och till en större lägenhet. I februari flyttar vi, det kommer gå fort innan det är dags!
 
 
Allmänt | | Kommentera |
Upp