VAD...?

Vad gör du just nu?

 Jag sitter i köket med Chumba i knät. Skulle påbörjat frukosten för ett tag sedan men kan inte med att ta bort honom. Han får gå när han vill och då kan jag göra frukost! 

Vad skrämmer dig?

Sjukdomar som kan drabba vem som helst oberoende på hur livsstilen ser ut. Klart att en hälsosam livsstil kan förebygga och hjälpa mot mycket men sen finns det ju sjukdomar som drabbar vem som helst oavsett ålder och allt. Så orättvist.


Vad peppar dig?

Bra väder och bra musik skulle jag säga.


Vad vill du ha som huvudsyssla om fem år?

Jag vill vara köpman för en Pressbyrån.


Vad får dig att gråta?

Nu var det jättelängesen jag grät. Tycker nästan att jag blir mer och mer okänslig med åren, haha! Jag tror inte att jag har något specifikt som får mig att gråta förutom självklara saker som vem som helst skulle bli ledsen av.


 

Vad är det sista du tänker på innan du somnar?

Just nu är det ju såklart bebisen och vårt nya liv som vi kommer ha efter sommaren.


Vad måste du ha hemma i matväg?

Saker som jag alltid tycker är bra att ha hemma är creme fraiche, matgrädde, vispgrädde och gräddfil. Det kommer alltid till användning och det finns så mycket olika rätter som man kan göra utav och med det.


Vad läser du just nu?

Håller fortfarande (typ 2 år senare) på med "Mitt liv" av Caitlyn Jenner. Krävs dock att jag typ ska prioritera att läsa en enda kväll till sedan är jag färdig med den och kan gå upp på vinden för att rota fram en ny bok.


Vad är skönt?

Att få saker gjort! Istället för att ligga och fundera på det så gör det bara!


Vad gör du när du är arg?

Om jag blickar tillbaka på mig själv för några år sedan så skulle jag anse mig själv vara en arg och irriterad person men idag så blir jag sällan arg. Jag kan typ höja rösten eller bli irriterad i stunden men inget som jag ältar över, låter mig inte påverkas så mycket utav det.


Vad är din vanligaste hälsningsfras på sms?

Brukar nästan aldrig skriva "Hej" eller något liknande utan går bara rakt på sak men om jag måste välja någon slags hälsningsfras så är det nog "Hallå".


Vad är du avundsjuk på?

Folk med bra pigment och synliga muskler. 


Vad brukar folk kalla dig?

Har ett kort och enkelt namn så alla kallar mig helt enkelt Nina.


Vad är det viktigaste som finns?

Trygghet. Alla borde ha någon slags trygghet här i livet, en person, tak över huvudet, mat på bordet eller vad det nu än kan vara.


Vad är ingredienserna för en bra utekväll?

Finns bara en och det är ett bra och skönt gäng!


Vad är det gulligaste som finns?

Katter.


Vad såg du senast på en scen?

Haha, det känns så sjukt att man en gång i tiden varit på konsert men senast måste nog ha varit Way Out West 2018, kommer inte ihåg vem jag såg sist då.


Vad vill du rekommendera?

Att spara pengar och investera i aktier och fonder, man kommer att tacka sig själv en vacker dag.

 

Allmänt | | Kommentera |
Upp