LÄNGESEN NI SÅG MIG

Känns som att det var längesen ni såg mig på bild? Har knappt tagit bilder på mig själv eller på något annat runtomkring mig alls. Så med den här bilden så tänkte jag uppdatera er lite kring random grejer helt enkelt:
 
Ska städa snart och då ska jag bland annat damma denna spegeln så ni behöver inte oroa er...
1. Jag och Oscar beställde hem två flak med Nocco häromdan, man får ju slå till när det är bra deal och det är ju något som vi hade köpt hela tiden ändå. Vi beställde för någon månad sedan också (de är slut nu) och tänkte inte på att vi kunde mixa två helt egna flak? Istället så tog vi massa olika smaker och jag gillar ju typ bara 3 utav smakerna som nocco har så tillslut fanns det ju bara till Oscar. Hur dumma var vi egentligen? Ja, denna gången pusslade vi då ihop varsina flak.
 
2. Jag har fixat nästan alla julklappar. Varför jag säger nästan är för att jag inte vet om jag får lust att köpa mer innan jul, annars är allt klart och står här hemma. Måste köpa presentpapper så att jag kan slå in dem.
 
3. Oscar fyllde år för en vecka sedan, då kom Lucas och Axel hit. Vi käkade gott, spelade spel och tittade på film. Vi ville verkligen inte ha något storslaget här hemma, främst på grund av Corona men också för att vi inte alls är sugna på att festa till det och dricka. Sedan jag var på spårvagnsfesten för några månader sedan så har jag haft noll sug vilket känns helt underbart. Det här är en ny tid i livet!
 
4. Vi har varit inne på att flytta, inte långt alls (haha) men nyligen fanns det en tvåa ute i samma område som vi bor i. Vi sökte den men lyckades inte få den, nu ligger en till tvåa ute i samma hus som vi bor i så vi får väl se. Jag älskar vår lägenhet och det gör absolut inget om vi hade behövt bo här länge men när chansen finns och det finns en större lägenhet i samma område så kan man ju ändå chansa och söka!
 
5. Så fort kylan kommer så börjar mina knogar att spricka. Det är helt sjukt, jag vet inte vad det är, det är som att jag är allergisk mot kyla. Det här började för kanske 2-3 år sedan och sedan dess har det varit samma sak varje år. Jag är ganska återfuktad och inte alls torr annars, har aldrig varit den som behövt smörja in mig men nu behöver jag verkligen hitta något som kan rädda mina händer denna vinter.
 
6. Sedan jag skrev lite om min hy för några dagar sedan så har det blivit bättre. Det är helt sjukt hur det kan gå från dag till dag och bara för att jag skriver detta så ögar jag det och jag kommer vakna imorgon med kaos till hy... Men jag förstår verkligen inte, en dag så kan det vara åt helvete andra dagen så är det ändå okej. Det känns ju som att det är något jag gör rätt och något som jag gör fel?
 
7. Jag är så trött på Black Friday och denna veckan överlag. Inte för att jag själv inte har fyndat men alla sms och mejl som kommer. Alltså företagen skickar ju ut över tre mejl om dagen? Jag orkar inte, raderar allt. Jag har fyndat lite hudvård och smink från Lumene som var på 30% och en mjukisdress som jag tänkt köpa ändå. Kommer visa er allt när jag fått det!
 
8. Jag var hos frisören för, vad kan det vara? Tre veckor sedan? Gjorde slingor och klippte min lugg samt topparna. Kan verkligen rekommendera Made by Individ på Linnégatan. Blir aldrig så nöjd som jag är efter ett besök där! Resultatet håller så länge och det blir precis som jag vill ha det.
 
9. Igår var vi hos Oliver för att titta på hans nya lägenhet! Han hade fått det jättefint och märktes verkligen att han var nöjd. Jag och Oscar har förresten bott här i över ett år nu! Hur sjukt? Och det är snart första december!! Det här året har gått fööör fort.
 
10. Idag står bland annat städa på schemat tänkte i samma veva sätta upp vår lilla gran, det är dags nu! Ska även försöka få mina julklappar inslagna, måste dock fixa julpapper om det inte är så att jag har det i förrådet? Får gå dit och rota lite först. 
 
 
Allmänt | | Kommentera |
Upp