HARD ROCK CAFÉ

Hard Rock Café Helsingfors är den bästa av dem som jag besökt. Väldigt fräscht, mycket att titta på och det fanns mycket smådetaljer som gjorde restaurangen mer speciell än dem andra som jag käkat på.
 
Näst bäst är Hard Rock Café Miami. Det var hur stort som helst och trappgångarna var fyllda av tavlor, och tillbehör till kändisar. Platsen som restaurangen var placerad på var ju inte dum heller, tror det var en båthamn eller något precis utanför. Tyvärr har jag bara mobilbilder därifrån vilket jag ångrar sjukt mycket i efterhand. Tror att det var efter detta som jag fick en riktig "hype" för Hard Rock Café.
 
Hard Rock Café Hollywood var den som jag senast (bortsett från den i Göteborg) besökte under en resa. Den var också väldigt stor men tråkig på något sätt. Fanns inte mycket att se och ansåg att hela lokalen var tråkig helt enkelt. Men känslan av att vara i Los Angeles och Hollywood får mig nog att ändå vilja åka tillbaka någongång.
 
Den sämsta av dem alla som jag har varit på är den i London. Jättelitet, låg inte centralt för fem öre och det var jättestressigt (när jag var där). Folk satt tillochmed i flera minuter och väntade på en plats, det var ingen speciell dag eller så men folk fick väl vänta för att stället var så litet. Hard Rock Café London var alltså ingen höjdare.
 
Sedan har jag självklart besökt Hard Rock Café Göteborg ett x antal gånger och är alltid jättenöjd. Mycket utrymme, stora skärmar med musikvideor och jättetrevlig personal! Har aldrig gått därifrån besviken. Har firat min födelsedag, alla hjärtans dag samt min och Oscars årsdag där!
 
Resor | | Kommentera |
Upp