DET VAR LÄNGESEN!

Hej på er! Nu var det ett tag sedan jag skrev här, tappade lusten totalt. Eller inte lusten för jag har ändå tänkt att jag ska fota grejer, skriva och allt vad det är för jag tycker att det är kul! Meeen har inte orkat. Känns på något sätt som jag haft fullt upp med mitt liv men ändå inte? Det har ju inte varit mer att göra än annars men jag har inte funnit så mycket tid till att bara sätta mig ner och ta det lugnt känns det som. 
 
Var på en vernissage som en grym tjej hade tillsammans med XLNC, drog vidare tillsammans med Oliver efter en stund. Jag stannade inte så länge innan jag åkte hem, var hemma mellan tolv och ett men mådde ganska skit dagen efter ändå. Det känns som att detta var längesen men det är bara för att jag inte skrivit någonting, haha..
 
Jag och Oscar har haft en sjukt bra helg. Mysiga kvällar med serie. Igår var vi iväg och mathandlade. Blev inte mycket utan vi handlade mer för att lite saker var slut här hemma. På eftermiddagen så kom mamma, pappa och min bror ner en stund. Jag och Oscar hade bakat chokladmuffins så det blev alltså en fika tillsammans med min familj. Innan mamma och pappa drog så såg vi alla på Mauri på youtube och Oscar blev så sugen på thaimat så det blev vår kvällsmat. Vi har för övrigt tre serier på gång just nu som vi skiftar mellan - Narcos Mexico, Bosch och Bloodline, väldigt liknande serier egentligen, mystiska och lite mörka men jag älskar ju just det. Just nu är jag mest taggad på Bloodline faktiskt! 
 
Har tränat en hel del under den lilla tiden som vi inte hörts av också. Så inget som har förändrats på den fronten vilket är skönt. Oscar har börjat komma igång mer nu också vilket är kul! Under veckodagarna så har vi inte så mycket tid med varandra därför är det bra att vi båda gillar att träna så att vi får den stunden tillsammans iallafall. Att allt inte handlar om att laga mat, städa och sova typ. Okej, det jag försöker säga är att det är bra att vi har ett gemensamt intresse då vi inte gör samma grejer om vardagarna, vi båda har ju jobb och ofta efter hans vanliga jobb så jobbar han med sitt egna företag. Jag å andra sidan jobbar, hinner träna lite mer än honom i veckan och tar hand om mycket här hemma i lägenheten. Drar väl någon powernap här och där också, haha..
 
Förutom allt annat så har vi ju även denna lilla råttan att ta hand om. Han kräver mycket uppmärksamhet ska jag säga er, vilket jag verkligen inte har något emot. Älskar honom så mycket, jag har sagt det tusen gånger förut men kommer aldrig sluta säga det!
 
Allmänt | | Kommentera |
Upp