SNABBT BESÖK PÅ FRÖLUNDA TORG

Vill ni veta en sak som gör mig så stolt över mig själv? Jag har tagit bilen till jobbet hela veckan! Jag har kört bil! Mer på bara några dagar än vad jag gjort på säkert ett år eller fler! Det är en frihet som jag knappt känt eller upplevt tidigare, haha.. Tog ju mitt körkort 2018 och körde mycket första sommaren men sen så blev jag rädd helt plötsligt och vägrat köra. Igår åkte jag hemifrån lite tidigare för att åka till Backaplan innan jobbet. Hade spanat in en jacka på Kappahl som nu låg på 70% rabatt(!!!) men ville testa den innan jag bestämde mig. Det kändes bra så köpte den plus två plagg till Lincoln och ett set till den lilla som komma skall. Allt som jag köpte var nedsatt mellan 50-70%, gick därifrån och kände mig komplett, gjorde bra köp för bra priser! 
 
Idag efter jobbet så körde jag hem, plockade upp Oscar och Lincoln så drog vi till Frölunda Torg. Tanken var väl att vi skulle kika runt lite, inte för att vi behöver något men man kan ju hitta bra grejer till bra pris nu i mellandagarna men det var så mycket folk! Har aldrig varit med om något liknande. Vi tog oss en runda, var inne i två butiker som var det var lite mindre folk i och sen gick vi. På väg ut så köpte vi Boba tea, älskar det! Finns tyvärr inte så många ställen vad jag vet som säljer det. Visste inte att Frölunda Torg hade fått ett sådant ställe, de har ju även fått IKEA där inne? Beyond Retro? En egen butik med kläder från Newbie? Det kanske har funnits jättelänge men jag hade ingen aning. Har knappt rört mig utanför Hisingen det senaste året, haha! 
 
Nu sitter vi och äter lite frukt, vi har gjort det hela denna vecka på kvällen. Vi har så mycket apelsiner som vi måste ta slut på och så har vi adderat ananas, så gott! Jag vågar äta citrusfrukter igen, har inte gjort det på flera år då jag fick en allergisk reaktion av det.
 
Allmänt | | Kommentera |
Upp