VECKAN SOM GÅTT

Hej! I måndags var jag ledig så var en dag hemma med Lincoln, nu när har nyss varit sjuk och hemma ett tag så kändes det extra jobbigt att lämna honom på förskolan i tisdags. 😢 Min lille, snart får han vara hemma med mig igen! Har tänkt på att blogga sedan i måndags men har bara inte blivit av! Var ju som sagt hemma med Lincoln då, gick en promenad och hade en toppendag! Får flashbacks när jag är ute och går med Lincoln sovandes i vagnen och en podcast i hörlurarna, tänker på när Lincoln var pyttepytteliten och min mammaledighet precis hade börjat, då såg varenda dag ut så. 
 
Sedan har veckan bara gått i ett - som vanligt! Haha. Lincoln har blivit så intresserad av mat så det är kul! Han äter det mesta och vågar smaka mycket mer än vad han gjorde för säkert någon vecka sedan. Livet blir så mycket enklare när han bara kan få samma mat som oss istället för att man ska behöva anpassa den, det kommer vi dock behöva göra snart igen med lillebror. 
 
Igår hade jag ett lite längre stängningspass, efter det var det bara hem, äta och sova typ då jag öppnade idag. Kunde ta bilen imorse då Oscar varit pappaledig idag. Har haft saker att göra hela mitt pass på jobbet så det har gått sjukt fort? Känns knappt som jag jobbat idag? Kom väl hem för någon timme sedan, Lincoln sover i vagnen och Oscar åkte iväg för att fixa några grejer. När han kommer hem så blir det mat!
 
Detta är carbonaran som jag testade att göra häromdan, alltså snälla, det var så gott! Ska göra den idag också! Sa till Oscar att Dylan var sugen. 😝
 
Allmänt | | Kommentera |
Upp