SERIER NI INTE FÅR MISSA

The Hills
En reality-serie som innehåller drama, fashion, kärlek, fester och jobb. Man får vara med om vänner som glider isär, jobbiga break-ups, kärriära framgångar och massa mer. Lutar sig dock mer för tjejer än för killar.
One Tree Hill
En serie som har totalt 9 säsonger och har haft ett otroligt inflytande på mitt liv! Man växer upp med karaktärerna då serien är såpass långvarig. Den innehåller massor utav bra citat och är rakt igenom inspirerande. Har inga ord. Bara kolla. Jag lovar er att ni kommer känna igen er i åtminstone 1 karaktär!
The O.C
En serie som tyvärr bara har 4 säsonger men är så värd att se. Finns många situationer i serien som jag tror eller vet att många tonåringar kommer att känna igen sig i. The O.C visar att lycka och framgång inte alltid beror på hur mycket pengar man har. En bra sak med att det endast är 4 säsonger är att det aldrig hinner bli långtråkigt.
Gossip Girl
Tror inte att någon kan ha missat denna serien vid det här laget men om så är fallet, kolla nu! Finns så många olika peronligheter och situationer som visar sig vara helt tvärtom än vad man tänkt sig. Mycket inspiration, mycket kläder och mycket drama, vem gillar inte drama? ;) Utspelar sig i New York City, behöver jag säga mer?
90210
En fullspäckad serie med mängder av karaktärer och händelser. Bra cliffhangers i 90% av avsnitten. Lusten att kolla försvinner aldrig! Man får följa en familj som förflyttar sig från staden Kansas i USA till Beverly Hills i Los Angeles. Förändringen och möjligheterna är stora och ibland ett problem för familjen.
Tips | | Kommentera |
Upp