EN DAG KVAR SOM MAMMALEDIG (FÖR I ÅR)

Hej på er! Har tagit vara på mina sista dagar som mammaledig och på onsdag nästa vecka blir det min sista dag för detta år. Blandade känslor men kul för Oscar att få sin tid med Lincoln också! ♥ I söndags så storstädade vi och organiserade om i hyllor/lådor, så skönt i efterhand men när man väl är igång så ser man ju inget slut, haha! Igår var jag ute två gånger, först på förmiddagen men då somnade Lincoln i vagnen så blev en lugn och skön promenad för mig själv och lite senare mot kvällen så var jag ute med honom i vaket tillstånd så att han fick leka av sig. Oscar kom hem strax innan åtta på kvällen igår och då hade Lincoln precis somnat för natten. Han hade köpt med sig sallad och så satt vi i köket och pratade om allt möjligt, det var sjukt längesen vi gjorde det! Man har ju knappt tid till det. 
 
Idag har jag jobbat, det var full rulle om man säger så nu när skolorna och kontoren är tillbaka. Mitt ansikte var helt rött efter mitt arbetspass för att jag hade varit igång så mycket. Medan jag var på jobbet så var Oscar bland annat på BVC med Lincoln för läkarundersökning och ett års vaccin, stackarn har haft feber till och från sedan dess och vi har upplevt som att han har lite värk i kroppen också. ♥ Man får passa på att mysa med honom när han är så lugn för det händer inte ofta! Vi gav honom nyss en alvedon så att han får sovit bra nu i natt. Oscar nattar honom och jag ska ta en dusch samt färga bryn och fransar tänkte jag. Ville bara kika in med en liten uppdatering! Ska ju som sagt försöka bli bättre på det. 
 
En sovandes Lincoln i vagnen och jag som fick ta en promenad i tystnad. Glömde hörlurarna hemma annars skulle jag gärna lyssnat på en podd..
 
Förutom att städa och fixa i söndags så tvättade vi typ hela dagen! Regna gjorde det också och när solen kom fram igen så syntes en regnbåge från början till slut.
 
Här har vi vår lilla kille som mått sådär efter dagens vaccin, åh, älsklingen. ♥
 
Allmänt | | Kommentera |
Upp