HAPPY HALLOWEEN

Hur skönt har det varit att solen tittat fram lite de två senaste dagarna? Jag har njutit av att gå promenader (och svettats, haha). Har ju som vanligt nu när jag är mammaledig spenderat mina dagar med min favorit i hela världen och fått trösta honom någon timme på eftermiddagarna/kvällarna. Igår var jag och hämtade ut ett paket åt Oscar, såg då att de hade dem nya barsen från Barebells så var tvungen att testa, de var precis i min smak! 
 
Igår skulle jag och Oscar haft vår första fuskdag på schemat men det blev bara hämtmat så idag har vi istället gått loss på socker. Oscar har jobbat idag men hade planerat med mina föräldrar att dra på en loppis som var här i närheten så vi gick ditåt strax innan 11. Jag fyndade en fin fotpall som jag tänker att vi ska ha i närheten av soffan här hemma, tycker att färgerna passar så bra hos oss! Min mormor och morfar var även med och av dem så fick Lincoln en söt liten bil! ♥
 
Julie kom sedan över till oss en stund och då passade jag på att gå till godisaffären för att köpa massa gott nu till vår fuskdag! Det blev lösgodis och doritos. Vid halv fem var vi hos mina föräldrar för middag och fika! Vi hade önskat panerad kycklingburgare, det var jättegott! Till efterrätt blev vi bjudna på en halloweentårta som också var jättegod. När vi hade fikat så tittade vi på en film, kommer inte ihåg var den hette och tyckte inte att den var särskilt bra heller så kanske lika bra att jag inte skriver ut vilken det var. Jag blir ganska uttråkad av att titta på filmer, serier eller Youtube är ju så mycket roligare. Nu är vi hemma igen iallafall och det är sjukt kallt i lägenheten! Inte ens 19 grader så jag har nu tänt lite stearinljus i hopp om att det ska värma upp lägenheten lite.. Jag är proppmätt nu och allt jag är sugen på är vatten för att känna mig fräsch inifrån typ, haha! Vi tog ju iallafall vara på vår fuskdag, nu sker det inte förrän den 12:e november igen.
 
Allmänt | | Kommentera |
Upp